Vlákno názorů k článku Jaké auto bylo v roce 2018 na českém trhu nejoblíbenější? Bílá Škoda Octavia od Tom - Tyto statistiky ukazuji pouze celkovy pocet prodanych aut....

Tom (neregistrovaný)
Tyto statistiky ukazuji pouze celkovy pocet prodanych aut. Ukazuji i firemni auta, se kteryma jezdi lide kteri by si je treba soukrome nekoupili. Koupi je firma a lidem je celkem jedno, co to je. Pokud uvadite tuto celkovou statistiku, bylo by fer, kdybyste uvadeli jeste tabulku s modelama, ktere si koupili firmy a tabulku modelu, ktere si koupil a soukroma osoba.
Restík (neregistrovaný)
Přesně tak ! Jenomže takových tabulek se nedočkáme z jednoho prostého důvodu.... Bylo by jasně vidět, že normální lidé přestávají škodovku kupovat. Co si bduem nalhávat, ale už pěkně dlouho dobu nemají čím zaujmout, pokud tedy nepočítám velkou cenovku :-)
BRUMMI (neregistrovaný)
Každý jezdí soukromě s tím, na co má!! Někdo je na VW koncern, někdo je na TCP koncern, někdo na francouze někdo na italy, další zase ne japonce či ameriky!!! Nemyslím si, že by Škodovka neměla co nabídnout, naopak. Ale musíš to zaplatit!!