Vlákno názorů k článku Jaké auto bylo v roce 2018 na českém trhu nejoblíbenější? Bílá Škoda Octavia od Milan Havránek - Už ten nadpis článku mě celkem rozesmál, Vás...

Milan Havránek (neregistrovaný)
Už ten nadpis článku mě celkem rozesmál, Vás ne? Bílá škoda octavie? Jasně možná tak pro firmy a nebo pro lidi, kteří jsou z neznámého důvodu pořád věrní škodovce a snaží se ušetřit už i na laku, jelikož ty jejich ceny jsou strašně přepálené. Normální člověk by si tohle prostě nekoupil, nemyslíte?
Tom (neregistrovaný)
Milan Havránek - napsáno na 1A!!! Bílé osobní auto se kupuje z několika důvodu, a to je cena, dostupnost a z 90% firemka nebo leasingovka. U ojetin to samo, vyjeté firemky a auta z operáků, z valné většiny tato auta dostala takovou prdu od původních majitelů, že takové auto si koupí pouze velký šetřílek. Nechce se mi věřit, že by si někdo objednal na saloně bílou Ochcávku, bez tempomatu, tzv.plná výbava pro CZ trh se švihadlama i na přední okna. Klimatizaci k ničemu a nějaké výpeky nebo hlíny, to už je mooooc!!! Bohužel je to jen statistika, jako že já su na pracáku a soused je multimilionář, statisticky jsme ale oba bohatí!!!
Ivan (neregistrovaný)
Snaží se ušetřit i na laku? Hmm. Však bílá je za příplatek. Sice nízký ale šetření to asi nebude.