Milan Havránek (neregistrovaný)
Už ten nadpis článku mě celkem rozesmál, Vás ne? Bílá škoda octavie? Jasně možná tak pro firmy a nebo pro lidi, kteří jsou z neznámého důvodu pořád věrní škodovce a snaží se ušetřit už i na laku, jelikož ty jejich ceny jsou strašně přepálené. Normální člověk by si tohle prostě nekoupil, nemyslíte?
Tom (neregistrovaný)
Milan Havránek - napsáno na 1A!!! Bílé osobní auto se kupuje z několika důvodu, a to je cena, dostupnost a z 90% firemka nebo leasingovka. U ojetin to samo, vyjeté firemky a auta z operáků, z valné většiny tato auta dostala takovou prdu od původních majitelů, že takové auto si koupí pouze velký šetřílek. Nechce se mi věřit, že by si někdo objednal na saloně bílou Ochcávku, bez tempomatu, tzv.plná výbava pro CZ trh se švihadlama i na přední okna. Klimatizaci k ničemu a nějaké výpeky nebo hlíny, to už je mooooc!!! Bohužel je to jen statistika, jako že já su na pracáku a soused je multimilionář, statisticky jsme ale oba bohatí!!!
Tom (neregistrovaný)
Tyto statistiky ukazuji pouze celkovy pocet prodanych aut. Ukazuji i firemni auta, se kteryma jezdi lide kteri by si je treba soukrome nekoupili. Koupi je firma a lidem je celkem jedno, co to je. Pokud uvadite tuto celkovou statistiku, bylo by fer, kdybyste uvadeli jeste tabulku s modelama, ktere si koupili firmy a tabulku modelu, ktere si koupil a soukroma osoba.
Restík (neregistrovaný)
Přesně tak ! Jenomže takových tabulek se nedočkáme z jednoho prostého důvodu.... Bylo by jasně vidět, že normální lidé přestávají škodovku kupovat. Co si bduem nalhávat, ale už pěkně dlouho dobu nemají čím zaujmout, pokud tedy nepočítám velkou cenovku :-)
BRUMMI (neregistrovaný)
Každý jezdí soukromě s tím, na co má!! Někdo je na VW koncern, někdo je na TCP koncern, někdo na francouze někdo na italy, další zase ne japonce či ameriky!!! Nemyslím si, že by Škodovka neměla co nabídnout, naopak. Ale musíš to zaplatit!!
NoX (neregistrovaný)
Sice mají vyšší prodejnost v ČR, ale pomalu a jistě je dohánějí konkurenti, pokud se kouknete na statistiky prodeje za jednotlivé měsíce v % u Škody a u konkurecní. Pokud to takhle půjde dál, tak Škoda bude bojovat o svojí příčku.
Fish (neregistrovaný)
Jsme Češi , ale nejde o nenávist ! Kdybychom jí pořád něco "nalhávali do kapsy", tak by to mohlo dopadnout ještě hůře, nemyslíš...? Jen ať raději zpozorní "zavčasu". Mimochodem, automobilka je sice u Nás, odvádí tu daně a "bereme ji za vlastní", ale pokud si ani tady nepřipustíme pravdu, že už je vlastně Německá a nejen o zisku si rozhodují tam, tak si tady taky něco nalháváme, že...? ;-)
Dan L. (neregistrovaný)
Já bych jí měl jako vlastenec rád, ale nesměla by lidi sprostě okrádat. Pár věcí si přidáte navíc do výbavy a jste na astronomické částce oproti konkurenci, která má stejnou výbavu už v základu, tak proč jí mít rád?