Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Blinkry: Zdánlivě jednoduchá věc, ale řidiči je neumějí používat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
LOL (neregistrovaný)
Ono to není jen o blinkrech, ale i o používání pedálů. Typický příklad: jedu si svých poměrně bezpečných 160 v prakticky prázdném levém pruhu a míjím cca 110-120 rychle jedoucí řiďounkou kolonu v pravém pruhu. Dálnice je přehledná a poměrně rovná. Pozorně sleduju, co se děje v pravém, protože co pár kilometrů se objeví mamlas co se nekoukne do zrcátka a buď udělá myšku, nebo to tam klidně pošle, bez toho, že by si ověřil rozdíl rychlostí - v obou případech samozřejmě bez blinkrů, nebo s blinkrama až když už je půlkou auta v levém pruhu. Že za mnou je 600 metrů volno, to už je pod jeho rozlišovací schopnost. Ti uvážlivější mě jen omezí a já prostě jen dám nohu z plynu, ale u divočáků se musí brzdit. A teď přijde další sranda. Předjížděč z pravého naprosto nedbá na provoz za ním, a místo aby (už v tom pravém) podřadil a pořádně na to šlápl (aspoň na těch 140 tacho, tj. 130), tak si jede stále těch svých 110, takže následuje brzdění číslo dvě. A aby to nebyl hned tak konec, tak zpátky do pravého se mu vůbec nechce, i když tam má místa tolik, že při svých 110 ho já v pohodě předjedu. Kdybych nebyl takový kliďas, tak mu na klakson zahraju Carmina Buranu.