Jaguar potvrdil příchod XF Sportbrake. Prodávat se začne už v létě

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Nebude to dlouho trvat a Jaguar představí model XF s karoserií kombi 

  • Do prodeje dorazí nová varianta britského sedanu už v létě 

  • Kromě první fotky zatím nejsou k dispozici žádné bližší podrobnosti 

Britská automobilka Jaguar brzy přidá do své nabídky novou položku. Stejně jako u předchozí generace dostane model XF také u té současné sourozence v podobě verze s karoserií kombi. Vůz opět ponese označení XF Sportbrake. Případní zájemci na něj navíc nebudou muset moc dlouho čekat.

Doporučujeme: Jaguar přidal do nabídky pro F-Type dvoulitrový čtyřválec o výkonu 300 koní

Jaguar zatím zveřejnil pouze jeden snímek, který nám toho moc neřekne a k tomu přidal příběh o tom, jak byla na centrálním kurtu ve Wimbledonu načrtnuta základní silueta této novinky. Samozřejmě nechybí zmínky o dynamických liniích a tak dále. Nejdůležitější z toho mála oficiálních informací je tak krátká zmínka o tom, že se nové XF Sportbrake začne prodávat už letos v létě.

Doporučujeme: Rychlý test Jaguar XF 30d Portfolio — Okrajová volba

O technice nového XF Sportbrake Jaguar zatím neříká vůbec nic. Je ale téměř jisté, že chystané kombi bude důsledně kopírovat to, co známe ze sedanu. Jen pro připomenutí, jeho nabídka motorizací začíná u dvoulitrového vznětového čtyřválce (120 kW/163 k) a končí u provedení S AWD osazeném kompresorem přeplňovaným šestiválcem (279 kW/380 k) a pohonem všech kol.

Otevřít tiskovou zprávu

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?