Filip (neregistrovaný)
Tak to je skvělý nápad :-D . To by sousedi koukali, kdybych s takovým autem přijel :-D . Já mám jenom klasické auto s klimatizací a jsem za ni rád. I tak jsem ale nejradši doma v klidu. Vloni jsme si totiž pořídili mobilní klimatizaci ze Vzdušínu https://www.vzdusin.cz/mobilni-klimatizace , takže máme doma klid a příjemně :-) .
Autobusák (neregistrovaný)
Kdysi jsme se o něco podobného snažili s kamarádem, když jsme levně získali toho pickupu od Škodovky s korbou. Takže se těsnilo, co to šlo. Paradoxně to fungovalo, jen vám žádný návod neřekne o tom, že musíte tím autem jet tak maximálně 20 km/h jinak nemáte šanci vodu udržet tam, kam patří. :) No, dneska už jsem z toho vyrostl, takže mám od https://www.albixon.cz/bazeny/prelivove/ doma přelivový bazén. :)
Podnikatel (neregistrovaný)
Haha, no to je asi tak jediné, co na to lze říct. Prostě takové to posměšné ha ha. Já teda osobně raději budu mít klasický bazén, než abych měl podobné vymoženosti a blbiny. Nemám fakt čas na to, abych řešil podobné věci. Prostě buď má člověk bazén nebo auto. Tohle fakt nejsou dvě věci, které by se daly zkloubit. ;-)