Lukáš (neregistrovaný)
Cestování jak v bavlnce mi je k ničemu, když nemám s kým jezdit. Přítelkyně má z cestování hrozný strach, tak spolu nikam nejezdíme. Konečně se mi ji podařilo přemluvit, aby se objednala k psychologovi https://psycholog-holcner.cz/psychoterapeut-praha/ , který ji doufám toho strachu konečně zbaví.
Renda (neregistrovaný)
Moc pěkný auto. My máme taky hyundai a jezdí se nám v něm dobře. Je to spolehlivý auto a ještě nás naštěstí nikde nenechalo. Letos se chystáme do Chorvatska, jako každý rok. Auto má velký kufr, takže se nám tam všechno v pohodě vejde. Manželka vše narovná do velké cestovní tašky https://bagalio.cz/kufry a budeme moct vyrazit.
Jarda (neregistrovaný)
Mám už roky Hyundai Sonata jsme docela spokojenej. Nějaký pěkný SUV-čko by se mi teď hodilo... Když jedu s rodinou na dovolenou už se nám do Sonaty pomalu nevlezou zavazadla :D poseďte sami... tady tyto velký krávy :D https://www.kufry-zavazadla.eu/kufry-na-koleckach-dle-materialu/kufry-textilni/velikost-kufru-78-83-cm/Gladiator-METRO-Velky-rozsiritelny-kufr-na-dvou-koleckach-83cm-Black/
JanTuro11 (neregistrovaný)
Zajímalo by mě, jestli se tam vejde tento https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-dn-l-9370n-01/