Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku V horku stačí hodina a uvnitř auta není k vydržení. Řešení má Hyundai. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Martin (neregistrovaný)
Ale on to už někdo vymyslel, buď v pohodě.. Akorát, že to byla značka, která je sice celosvětově největší a má nejspolehlivější auta,ale nepotřebuje agresivní nechutnou reklamu. Toyota Prius má v určité výbavě na střeše solární panely,kvuli kterým může ve stojícím zamčeném autě běžet buď ventilace,nebo i klimatizace (ne naplno,ale stačí) má totiž kompresor honěný né přes řemenici,ale elektromotorem(jako lednička ;) ) Je zajímavý jak se Hjundaj (píšu to tak schválně protože jsou prece "českou" automobilkou a tady se to vyslovuje takhle) dokáže chlubit cizím peřím. Nedávno jsem tu někde četl článek,jak Hjundaj vyrobila první sériový automobil na vodík. Každý jim to zbaštil a zase pěli chválu na tuhle podlou automobilku. Že rok pred tím přišel do prodeje skutečně první automobil na vodík Toyota Mirai,si nikdo nedokázal ověřit...