Milan (neregistrovaný)
Mě se ty jejich nápady hrozně líbí. Opravdu myslí na budoucnost a hlavně na lidi aby se jim lépe jezdilo. Auta na vodík a teď tohle, za mě super nápad, určitě mají navrch o proti jiným koncernům,protože mají dobré a zajímavé nápady a umějí je realizovat.
Lukáš (neregistrovaný)
Tohle řešení že je pěkné? To je netrklo spustit ventilátor a přehřátý ineriér tak vychladit? Mohlo by to být i na fotovoltaiku. Nápad, že mi něco připomene, že mám něco (asi dítě) na sedadlech vzadu, je jen ukázka nekomplexního řešení problému. Je pravda, že automobilky, které tohle neřeší vůbec by se měli stydět o to více.
Martin (neregistrovaný)
Ale on to už někdo vymyslel, buď v pohodě.. Akorát, že to byla značka, která je sice celosvětově největší a má nejspolehlivější auta,ale nepotřebuje agresivní nechutnou reklamu. Toyota Prius má v určité výbavě na střeše solární panely,kvuli kterým může ve stojícím zamčeném autě běžet buď ventilace,nebo i klimatizace (ne naplno,ale stačí) má totiž kompresor honěný né přes řemenici,ale elektromotorem(jako lednička ;) ) Je zajímavý jak se Hjundaj (píšu to tak schválně protože jsou prece "českou" automobilkou a tady se to vyslovuje takhle) dokáže chlubit cizím peřím. Nedávno jsem tu někde četl článek,jak Hjundaj vyrobila první sériový automobil na vodík. Každý jim to zbaštil a zase pěli chválu na tuhle podlou automobilku. Že rok pred tím přišel do prodeje skutečně první automobil na vodík Toyota Mirai,si nikdo nedokázal ověřit...
Josefína (neregistrovaný)
No to je super nápad. Co bych dala za to kdyby už něco taKového existovalo. Poslední dny jsou opravdu úmorné a v autě obzvlášť.