Honda Civic 2017: Prohlédněte si desátou generaci na více než padesáti fotkách

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Honda zveřejnila více než padesát nových snímků nastupující generace modelu Civic 

  • České ceny začínají částkou 469 900 Kč

  • Na náš trh dorazí japonská novinka v březnu 

Nebude to dlouho trvat a také na český trh dorazí v pořadí už desátá generace Hondy Civic. Na co se můžeme těšit, to naznačil už loňský pařížský autosalon. Automobilka ovšem tehdy do éteru mnoho oficiálních fotek nevyslala. Teď to ale napravuje. Pokud vás japonská novinka zajímá, můžete si ji prohlédnout na více než padesáti oficiálních snímcích.

Doporučujeme: Honda Civic se konečně představuje i v provedení pro evropský trh

Honda Civic představuje pro evropské prodeje značky velmi důležitý model. V Evropě se bude vůz také vyrábět. Anglická továrna japonské automobilky obstará produkci pětidveřové verze, která se bude odsud vyvážet do celého světa.

Jak už bylo dříve oznámeno, desátá generace modelu Civic je ve všech směrech větší a má tužší karoserii. Z výbavy ale zmizela zadní sedadla Magic Seats, kterými se Honda dlouhou dobu chlubila. Na úvod si budou moci zájemci vybrat mezi zážehovým přeplňovaným tříválcem (95 kW/129 k) a silnější alternativou 1.5 Turbo i-VTEC (134 kW/182 k).

Doporučujeme: Dosluhující Honda Civic Type R se loučí stokusovou edicí Black. Čeští zájemci mají smůlu

Na světě už jsou také české ceny. Základní litrový Civic desáté generace vyjde na 469 900 Kč, silnější patnáctistovku koupíte za 639 900 Kč. První exempláře dorazí na český trh v březnu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?