Formule 1 dorazila do Prahy. Časem se ukáže také na D1 a v Ostravě

30.10.2022
1 nový názor
  • Veřejnost si může prohlédnout monopost F1 týmu Alfa Romeo, který je aktuálně vystaven na čerpací stanici Benzina v Praze na Jižní spojce 

  • Příští týden bude formule přestěhována na odpočívadlo Devět křížů na D1

  • Do 14. listopadu pak bude k vidění v Ostravě 

V Praze je aktuálně k vidění monopost F1 týmu Alfa Romeo. Do České republiky ho dovezla společnost PKN Orlen, která je hlavním sponzorem italské stáje působící v prestižním seriálu F1. Vůz je vystaven ve skleněném boxu na čerpací stanici Benzina u Jižní spojky kousek před Barrandovským mostem, respektive před sjezdem na Modřany. K vidění zde bude do 1. listopadu.

Řidič formule trest nedostane. Policie zkoušela všechno, ale nepoznala ho
Přečtěte si také:

Řidič formule trest nedostane. Policie zkoušela všechno, ale nepoznala ho

Příští týden bude formule přestěhována na odpočívadlo Devět křížů na dálnici D1, kde bude opět vystavena na čerpací stanici Benzina. Od 7. listopadu se pak ukáže ještě v Klimkovicích u Ostravy a dále bude pokračovat na Slovensko. Přesnější informace najdete na tomto odkazu.

Právě probíhající akce ukazující monopost C42, který závodil v sezoně 2021, navazuje na loňskou tour, kdy byl na vybraných stanicích Benzina vystavován starší monopost týmu Alfa Romeo. Pokud nebudete mít cestu kolem, můžete si formuli prohlédnout v přiložené galerii.

Joselin Merlin (neregistrovaný)
Tak na to se všichni těšíme. Doufám, že se k tomu přidají všichni pitomci ve VW Passat 2L.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?