Ford brzy odhalí upravený Mustang. Tohle video vám ukáže, na co se máte těšit

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Ford velmi brzy oficiálně představí modernizaci modelu Mustang 

  • Po internetu už koluje neoficiálně zveřejněné video, které odhaluje všechny designové novinky

  • Poměrně výrazně se změnila přední část

  • Úpravy se mají dotknout také techniky 

Automobilka Ford velice brzy představí facelift modelu Mustang. Jak už tomu ale bývá, internet byl i v tomto případě rychlejší. V předstihu si můžeme prohlédnout video, které ukazuje všechny designové novinky.

Doporučujeme: Ford Focus RS vs. Ford Mustang V8 GT — Otázka za milion

Jak je vidět z přiloženého videa, které představuje variantu s paketem Performance, Mustang dostane výrazně přepracovanou přední část. Světlomety konečně používají diody denního svícení, klasické mlhovky z nárazníku zcela zmizely.

Vzadu už se tolik novinek neudálo, přestože to vypadá, že se i zadní nárazník dočkal drobných úprav, stejně jako koncové svítilny. Dřívější spekulace slibovaly také větší změny po technické stránce. Mustang by mohl například dostat desetistupňovou automatickou převodovku. Zároveň z nabídky podle všeho zmizí šestiválcová varianta, která se ale na evropském trhu vůbec neprodává.

Doporučujeme: Ford chystá spoustu hybridních a elektrických modelů. Mezi nimi je i Mustang

Ford Mustang současné generace oficiálně přišel na český trh v lednu 2015. Všeobecně jde o velice úspěšný model. Automobilka například v dubnu minulého roku oznámila, že jde podle prodejních statistik o celosvětově nejprodávanější dvoudveřový sportovní vůz.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?