Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Evropský parlament požaduje plošné zavedení rychlostního limitu 30 km/h. Rezoluci podpořili i čeští poslanci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Japan (neregistrovaný)
Pokud to opravdu schválí a bude to platit i v našich městech, chci zorganizovat tichý protest. V 14.00 hodin pojedu já a mí kamarádi městem opravdu 30 km za hodinu. bude nás vícero , ale doufám, že se přidají i další odpůrci. Obětujeme pár litrů benzinu a nějaký čas. a budeme jezdit napříč našimi městy hodinu nebo dvě. Výsledek bude naprosto zřejmý. totální ucpání města a absolutní neprůjezdnost. Tento tichý protest budeme opakovat vždy když se bude blížit dopravní špička. Doufám, že se odpovědní činitelé chytí za nos a budou nesmyslné omezení rušit. Ještě chci říci, že nebudeme porušovat žádné předpisy, budeme strikně dodržovat 30 km-hod. na křižovatkách se budeme rozjíždět na zelenou a brzdit na oranžovou.