Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Evropský parlament fakticky nařídil povinný přechod k elektromobilitě (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jirka_1 (neregistrovaný)
Elektromobilita na bázi dobíjených akumulátorů je nesmyslem už z principu funkce a ekologicky nic nepřináší - jen přemísťuje smrady z jednoho místa na jiné. Ale v celkovém globále nic neřeší, jen komplikuje lidem život. Elektromobily jsou drahé a za jejich životnost se rozdíl v cenách servisu nevrátí. Spotřeba paliva u ropných aut je zhruba stejná bez ohledu na teplotu, i výkon vozidla je stejný. U elektromobilu se to říct nedá. A když dojde mimo dobíjecí stanici, je problém, a to docela velký. Když mi dojde benzín, vyřeší se kanystrem. V ropném průmyslu je zaměstnáno obrovské mnnožství lidí, zrušte ropu a narostou vám obrovským číslem nezaměstnaní.