Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Evropská komise podpořila povinné omezovače rychlosti i černé skříňky v autech. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Oliver (neregistrovaný)
Naprostá kokotina, protože omezení rychlosti chtějí docílit tím, že omezí výkon auta na základě softwarového požadavku. Předjíždění bude naprostá blbost a bude to šíleně nebezpečné, přestava že dupnu na plyn a auto se základě nějakého softwarového požadavků omezí na třeba třetinu výkonu znamená že prostě chcipnu za volantem protože předjíždění. Je to blbost, kokotina a sračka, koupím si auto z Ameriky a vyližte mi prdel eu. Zavést tohle u profesionálních řidičů, klidně, s tím co teď předvádí, určitě. Navíc bude to další kokotina co rozhodně nebude fungovat hned, bude poruchova a tipuji že bez tělech systému se auto ani nerozjede. Kdyby radši sprisnili autoškoly. Řidičák by se neměl vracet lidem co kterým jim byl odebrán na základě alkoholu nebo že někoho svým nebezpečným počínání zabil. Ale samktrejmne jde o peníze. Čím víc toho tam bude tím víc bude oprav a tim víc peněz do státu. No hezky.