Otto Horší (neregistrovaný)
Ach jo, je tu nějakej nápad bůhví koho a už se z toho dělá "EU chce zavést...". Víc bulvární titulek z toho udělat už nemohli. Kvalitní novinářské práce pomálu. Já bych, například, očekával, že novinář zjistí a napíše jaká osoba (komisař, úředník, strana apod.) za tím stojí a třeba se zeptal nějakého odpůrce co na to říká. Ne, tady se z ničeho udělá článek jak zlá EU zase něco vymýšlí. A přitom EU jsme my, ne "oni".
Tomáš Fuk (neregistrovaný)
Tak jedno vylepšení bych měl, týká se to sice emisí, ale pokud se to schválí, tak ušetříme zase nějaké skleníkové plyny. Dopručuji do roku 2020 zavést povinně hadičky do zadku a vzniklý bioplyn spalovat, při akceleraci vozidla, u autobusu plného lidí, kteří měli vydatnou stravu (Hrachová polévka a čočka nakyselo s vejcem) by bylo snížení emisí vysoké (až 0,001%),takže se to opravdu vyplatí!!! Celá EU dělá z komára velblouda a řeší hovadiny, řešte vy potentáti raději zpětný odsun těch Vašich kvalifikovaných a pracovitých bubáků...
Rostin (neregistrovaný)
Řekl bych, že eurokomisařů je zbytečně hodně a nemají co na práci. Proto předkládají hovadiny lobbistů, aby se nepřišlo na to, že jsou zbyteční a že sami nic nevymyslí. Mají strach aby nepřišli o své platy, které jsou mnohdy vyšší než vztah k zemi, která je vyslala.