Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Elektrický Mercedes-Benz třídy B také končí. Bez náhrady. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Radovan (neregistrovaný)
Parádní elektormobil s obrovskou slabinou - chybějícím rychlonabíjením. Dojet z Ostravy do Olomouce po dálnici na tempomat přes 130 km/h s duální klimatizací v provozu a muset tam z 3fázové zásuvky (červený pětikolík 400V 16A, co má každý rodinný dům) nabíjet přes 3 hodiny, abych mohl pokračovat do Brna, to je opravdsu nesmysl. Jinými slovy Mercedes ukázal, že ve spolupráci s Teslou elektromobil umí, ale současně ho udělal tak, aby kromě paniček bohatých manželů s ním nikdo nejezdil. Ti měli nad ženou kontrolu, dál než do okruhu 70 km od domu se nedostala, pokud chtěla ještě dojet i zpět. Viz http://www.hybrid.cz/test-mercedes-benz-trida-b-electric-drive-prijemny-luxus-s-velkym-ale