Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Další test ukázal, že auta na plyn jsou ekologičtější než ta elektrická. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Petr (neregistrovaný)
Elektrické auto je ropák roku a za tímto názorem si stojím. Baterka v Tesle má 7 kg toxického lithia a elektřina z čistých zdrojů je pouze v Norsku. Sám výrobce uvedl,že Škoda Octavia na CNG má katalizátor pouze na případný provoz na benzín,na plyn je tam zbytečný a nemá co čistit!Jen velká lobby z USA a podplacených úředníků v Bruselu chtějí nutit občanům elektrické Tesly a tak pozvednout skomírající ekonomiku v USA!K té zavedené dani na CNG,stát za rok vybere 200 milionů korun,má to smysl kvůli kapce v moři(státním rozpočtu) takt dehonestovat čistý provoz.Nebylo by rozumější dát nějakou daň na benzín a naftu jako neekologická paliva než takovou blbost,např. já jezdím na LPG už od roku 2003 a chtěl jsem přejít na CNG.Nakonec zůstanu u LPG a pokud taky zdraží tak si koupím malý obsah v naftě.