David (neregistrovaný)
Dobrý den Lukáši, mám zájem o dovoz auta ze Srbska starší 30 let, které je odhlášeno a v nepojízdném stavu. Chtěl bych jej naložit na přepravník a dovézt do ČR. Potřebuji i v tomto případě ověřené podpisy, přeložené smlouvy, tlumočníka a schválení muzea? Děkuji
kikin (neregistrovaný)
hechápu co je tady trotlů, popis testace HV je tady stručně popsáno a více se dá dohledat na stránkách VCC a potom se ptejte na testace v klubech. Když se tam polezete jako tupí nýmandi tak se vám akorát vysmějí, postup vypadá složitě nicméně je získání VRZ jednoduché za předpokladu splnění podmínek k jejich vydání.
Honza (neregistrovaný)
Dobry den, chci se zeptat jestli pri dovoze vozu nad 30 let ze spojenych statu, je vyzadovana pri testaci na veterana homologizace nebo nikoliv. Jedna se mi primarne o svetla (predni), zadni 3ti brzdove svetlo a mlhovky. Auto v originale tyto veci nema prizpusobene pro provoz v EU a nevim jak se k tomu stavi komise a nasledna registrace na veteranske znacky. Konkretne se mi jedna o Corvette model c3 72-78. Dekuji J.
Jan (neregistrovaný)
Americké auto jsem chtěl, ale dostávat jo z Ameriky mi připadá dost obtížné a zdlouhavé. A nejdenou jsem dost ztratil chuť :) Raději jsem si našel kvalitní firmu, která restaurované americké klasiky prodává. Podívejte se třeba na https://www.veteran-prodej.cz/ . Mám teď Pontiaca GTO.
Mauro (neregistrovaný)
Dobrý den, tak já mám Vespu 50 (1989) v Italií, kterou chtěl bych odvést do Česka. Vozidlo bohužel nemá doklady ale jenom oznámení o ztrátě techničáku od italské policii (tak není ukradené)... co potřebuju na přihlášení? A kolík bude stát celou proceduru? Děkuju moc za odpověd'!
Lukas (neregistrovaný)
Dobrý den, koupil jsem auto které je puvodem z Texasu poté Koupeno a přihlášeno v Belgii, prodáno do holandska, ale v belgii nebylo odhlášeno a niní je v České Republice. Je možné přihlásit na veteránské značky?Mám kupní smlouvu z Holandska a technický průkaz z belgie.
Samuel Dragoun (neregistrovaný)
privezl jsem si peguota 205 cabrio r.v.1989 dal jsem ho do do laku a novou strechu prosel jsem emise a tecnickou na registru jsem zaplatil eko poplatek100000 dostel bile spz a chtel bych to dat na veterana jake vyhody budu mit a co me to bude stat Diky