Aleš (neregistrovaný)
Zásadní chyba celé video prezentace spočívá v tom, že si vytvořili nějaká umělá města a mimoměstské komunikace. Pokud bych chtěl opravdu nasadit lidem brouka do hlavy, zasadím to reálných kulis nějakého města s velkými problémy s dopravou. A kdyby to autoři chtěli takto udělat, pak by možná teprve zjistili, jak moc reálné je nasazení/zasazení jejich novinky do skutečného světa. Nebo taky není :)
Radek (neregistrovaný)
To je ale pitomost... Jak je ta štěrbina široká? 10 cm? No nesmí do ní zapadnout kolo od auta. Chtěl bych vidět, jak tak úzká nožička unese obludárium do kterého se vejde třeba 100 lidí. Vždyť by to byla obrovská páka. Za další to že si může křížit cestu s auty je nevýhoda, která doprovází povrchové MHD po celém světě, proto kde to jde, budují vyhrazené pásy pro autobusu, nebo koleje pro tramvaje na samostatném pásu. Stejně ale čas od času při nehodě dojde k zablokování takového prostoru. To na pláži už odporuje zdravému rozumu.
Jarek (neregistrovaný)
Asi další způsob jak z Investorů vytáhnout peníze, stejně jak u toho předchozího nápadu. Je třeba si uvědomit, že na něco takového bychom museli překopat celou Infrastrukturu. Dokonce i zbourat domy. Ve většině měst nejsou tak široké ulice aby se to mohlo realizovat. A i tak by to nefungovalo stylem jak je to na animaci. Auta nejezdí přesně ve středu pruhu, aby se kolem nich ve vzdálenosti 20cm mohlo protáhnout uffo. Raději ani nemysle na to kolik karambolů by to přineslo, kdyby uffo od ostatních aut nebylo nějak viditelně odděleno.. V každém případě by nás levněji vyšlo postavit v každém městě metro.