Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dlouhodobý test Citroenu Grand C4 Picasso 2.0 BlueHDi EAT6: Rodinný typ. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Standa (neregistrovaný)
Ergonomie příšerná, zadní náprava děsná, příčný prostor ve druhé řadě nic moc: pokud tam vedle sebe dáte tři plnohodnotné Cybexy, tak se rukou horko těžko dostáváte k zapnutí pásů. Jízda prima, teda kromě té mlátící zadní nápravy při prázdném kufru. Dvoulitr nafta relativně tichý, nerozežraný, ale poruchový. Neustálé problémy s močovinou (nádržka vydrží od 10 000 po 20 000 km, jak se jí zrovna chce, dolít ji sami nemůžete, protože dolití se musí potvrdit přes diagnostiku, a navíc po každém doplnění háže chyby celý systém), chronické přidírání napínací kladky řemene pohonu příslušenství, které v mém případě vedlo k přeskočení rozvoďáku a destrukci hlavy motoru po 50 000 km, spousta dalších oprav. Pikantní byla třeba brzdová čelist, která se rozpadla při motání volantem na parkovišti. Stávkující klimatizace a parkovací kamera už byly jen třešničkami na mimořádně nechutném dortu. Tenhle nekvalitní bazmek bych nedoporučil ani úhlavnímu nepříteli.