Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Deset problematických ojetin, které potvrzují pověry o nekvalitě francouzských aut. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Dien (neregistrovaný)
Tak to bych chtěl vidět toho vola, co to napsal :-) Stačí sledovat zahraniční dokumenty, protože v naší republice se nás snaží krmit jen těmi největšími lži a všichno víme proč ;-) Nicméně ony zahraniční dokumenty uvádějí Německo jako nejzaostalejší stát ve vývoji automobilismu, kde pouze Mercedes stíhá držet krok s novými technologiemi a k ostatním značkám se ani nevyjadřovali. Já osobně bych se třeba k sockovým vozúm Škoda Volkswagen Group také nezdržoval jakýmkoliv vyjadřováním. V Německu jsou sice patrioti, ale berou to tak, že kdo na to má, koupí si Mercedes, kdo ma to nemá, koupí si VW a Škodovky jsou pro socky. Přitom Škodovka drží VW Group. Na těch kvalitnějších VW téměř nic nevydělávají, protože jim prý stačí ty obrovské výdělky za Škodovky, kde za mnohem menší kvalitu všeho inkasují obrovské marže. Prostě čím menší kvalita, tím dražší. (To samozřejmě platí jen mezi VW a Škoda). Tchán když to viděl, tak Oktávku prodal, protože prý nebude jezdit v autě pro socky. :-) Takže když vidím takovéto články podplácených pisálků o tom, jak se VW Group snaží blbnout lidi, tak se vždycky dobře pobavím. Blbý ovšem je, kolik lidí u nás je blbých nebo se nechá zblbnout... ;-)