Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Deset problematických ojetin, které potvrzují pověry o nekvalitě francouzských aut. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Miroslav Beran (neregistrovaný)
Po Picassu, které má dnes najeto přes 600t km - ode mne 400t mám tu zatracovanou C5. Na Picassu za 400t měněno asi3x spojkové lanko cca 1000kč, 2x zapalovací lišta cca2500, spojka, rozvody a klimachladič + běžná údržba podvozku. Na C5 s300t na tachometru?? ode mne 110 t krom brzdových desek a čepů měněno z té dle autora nespolehlivé elektroniky jen BSM jednotka, jenže ta je značky SIEMENS - tudíž NĚMECKÉHO výrobce!!!!!!! A abych nezapomněl ke "katastrofální" elektronice - oprava zlomených drátků u pátých dveří. Netuším co si koupím za další auto, možná japonce nebo korejce, ale rozhodně ne předražené poruchové krámy od koncernu, jemuž PR tady autor dělá