Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Deset problematických ojetin, které potvrzují pověry o nekvalitě francouzských aut. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Svatopluk Novotný (neregistrovaný)
Měl jsem 5let Grand Scenica 2006 1.9dci 96kw. Od 110t do cca 280t. Za tu dobu to byla 3x parkovací brzda, čtečka karet, vstřiky, 3 ks IR senzorů kliky dveří, netěsné střešní okno. Ale jinak docela fajn auto až na tu brzdu ta mě fakt svojí tvrdohlavostí štvala. Nebyl měsíc kdy bych nemusel dělat ruční odblokaci. Nehledě na fatal error kdy prostě neodjedete. Čtvrtou jsem už nekupoval a raději s sebou vozil klín. Na Granda jsem přecházel z O1 1.8 20V bez turba. Taky to nebyla hitovka. Od 70t do 280t. všechny stahovačky, váha, zapalovací modul, halluv snímač. Nakonec jsem po ojetinách šel před 3 roky do funglovky KIA Sportage 2.0 136kw. Zatím jediné zjištění jsou výrazně poddimenzované kotouče, sem tam vrzající loketní opěrka a nevídaný objem olejové náplně skoro 8l. Co ale musím uznat, že po stránce vnějšího designu je poslední espace hodně slušný.