Petr (neregistrovaný)
Jak je to možné že těžké elektromobily nebudou potřebovat dálniční známky tak o co se tu hraje ! I tato vozidla opotřebovávají vozovky né li více jak obyčejná a lehší vozidla a ještě jsou více nebezpečná v případě požáru při nehodě !!! Zase se nahrává bohatším vrstvám obyvatelstva kteří si předražený elektromobil mohou dovolit ! Chudší si všechno zaplatí a to není diskriminační !!!!!!
HWSpeedy (neregistrovaný)
Superb a emise menší jak 50 g/km. Cha, cha, cha. To je zase podvod na lidi jak sviňa u všech těch hybridů. Hlavně že ouřadům EU vadí typické české názvy potravin a tady prosazují podvod na lidi v přímém přenosu.
Nostradamus (neregistrovaný)
Ekoteror v praxi nabírá nových obludnějších rozměrů. Snaha vymanit ekonomiku z automobilového průmyslu a omezit vlastnictví vozidel a spotřebu ropy (pro jiné, zatím nejasné účely) už je spuštěna. Každý ví že elektroauta jsou nesmysl, přesto jediná možnost jak plán uskutečnit.
Richard (neregistrovaný)
Si děláte prdel ne. Dálniční známku by mělo mít auto za to že po ní jede. Ne za to na co jede. Takže až si všichni koupí elektromobily, nikdo nebude platit dálniční známku a jsem zvědavý za co budeme tu naší skvělou dálnici stavět potom.
Carlos von Malkowitz (neregistrovaný)
Myslel jsem, že dálniční známka, resp. dálniční poplatek se platí za použití dálnice. A teď se dovídám, že se platí za produkci emisí CO2 vyšší než 50 g/km. To je na podání hromadné žaloby na stát za neoprávněné zvýhodňování určité skupiny na základě odlišných vlastností.
jgiqzri (neregistrovaný)
Dálniční známky 2020: Pravidla pro elektromobily a hybridy - Autobible.cz ajgiqzri jgiqzri http://www.g69v5gh87cm22pnv6qh3u0u72m27f13ds.org/ [url=http://www.g69v5gh87cm22pnv6qh3u0u72m27f13ds.org/]ujgiqzri[/url]