Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dálniční známky 2020: Vše, co potřebujete vědět. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Yarda (neregistrovaný)
Jezdil jsem soukromě v zahraničí asi 17let a vždy se obrovské rozdíly našly-- proti ČSSSSR,furt systém SSSR ,vy z Ministerstva jste už projely Evropu a poznatky?????????????????, bud jste totálně slepíííííí a nebo BL--b-í a nebo neodborníci ,At to stojí co nejvíce ,jsme v dozorčích radách a neměli bychom co jíst chudáci z PRAHY a ministerstev když začímá ladovská zima silničáři se připravují V 10hod už plné rádia a oni vyjízdí mají Iveca ,Manny a hlavy furt CZ tam se topí prachy občane bud ovcí ovečkou a nech se vést tak je to třeba systém SS Sr a nikdy jinak jsou tam opět mladí cynové a dcerečky našich bolševiku kolik nás to bude jěště stát?????????????????????????????????????????????,