DAF dodal 250 000 nejkomfortnějších kabin

přidejte názor
Autor: Redakce

Společnost DAF oslaví výrobu 250 000. vozidla s kabinou Super Space Cab speciální edicí XF Super Space Cab edice Celebration. V této speciálně dekorované verzi největší a nejpohodlnější kabiny na trhu si řidiči užijí luxusně vybavený interiér.

Otázka „Jak můžeme řidičům zajistit ten nejvyšší komfort?“ vedla v roce 1984 k vytvoření kabiny DAF 3600 Space Cab, která dosáhla nové úrovně z hlediska místa v interiéru a pohodlí řidiče díky zvýšené střeše. V roce 1994 společnost DAF kabinou Super Space Cab vytvořila nové standardy.

DAF Super Space Cab Celebration společně s kabinou Super Space z roku 1993

Nejnovější kabina DAF XF Super Space Cab je téměř ideálním místem pro práci a odpočinek každého řidiče. Je ergonomicky vynikající, skvěle vybavená a mimořádně prostorná. Díky vnitřnímu objemu 12,6 m3 je nejprostornější kabinou na trhu. Kabina XF Super Space Cab nabízí výšku pro stání 2,23 m a úložné prostory o objemu minimálně 925 l. Je vybavena dvěma velkými lůžky, dolní je 80 cm široké a 220 cm dlouhé a standardně se dodává s hlubokou matrací Xtra Comfort od společnosti DAF s výškou 15 cm pro maximální pohodlí při spánku. Není divu, že polovina všech vozidel DAF XF je objednána jako Super Space Cab.

DAF XF Super Space Cab Celebration je k dispozici pro tahače 4x2 FT a 6x2 FTG a pro všechny podvozky. Na výběr je široká nabídka motorů PACCAR, např. MX-11 s výkonem 330 kW (450 k) a PACCAR MX-13 s výkony 355 kW (480 k) nebo 390 kW (530 k).

Čalounění speciální edice je specifické pro každou zemi. Každá verze se konfiguruje tak, aby vyhovovala místním preferencím zákazníků, ale každá kabina edice Celebration je vybavena exkluzivním interiérem, včetně zvláštního, koňakově zbarveného koženého balíčku. Standardem je speciální vybavení jako rychlý navigační systém DAF TNR, nejrozsáhlejší ovládání klimatizace včetně používání na zadní stěně a velká lednička DAF.

Kabina DAF XF Super Space Cab edice Celebration je k dispozici u všech oficiálních prodejců DAF.

 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?