Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Dacia Logan MCV Stepway je něco jako „Allroad pro chudé“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jirka (neregistrovaný)
"Allroad pro chudé".....hm....jako by byla nějak společensky prospěšné utratit větší peníze za něco jen proto, abych neměl "auto pro chudé".......asi takto: podvozek zýšený o 5 cm to už je znát jak na komfortu nastupování do vozu, tak na špatné cestě (Škoda Fabia Scoutline má podvozek zvýšený o celých.......tadááááá....15 mm); dál: objem zavazadlového prostoru + místo v kabině vynikající, cena dostupná, jízda prostě vyhovující....vyhovující lidem co se chtějí přepravovat a vézt si něco s sebou....v čem je tak moc prospěšnější koupit si třeba Fabii dražší ve stejné výbavě o 2/3 ceny, Octavii 1,2 za 2x tolik peněz ??? Pro mně osobně Dacia (obecně) ztělesňuje jasnou volbu jako a) "první nové auto", nebo b) auto pro lidi co ještě-nikdy-už (nehodící se škrtni) neřeší společenský status auta, nebo c) pro rozoumky co oceňuji price/value rate, nebo d) auto pro řidiče z okruhu turistů a výletníků kteří třeba Dokkera mohou s úspěchem použít jako camper.....Zkrátka Dacia like a boss !!!