Chcete každý den sedávat ve Ferrari, ale na celé auto nemáte? Pořiďte si židli

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Zájemci si mohou nově pořídit kancelářskou židli s logem Ferrari 

  • O design se postaral stejný tým designérů, který má na svědomí třeba modely GTC4Lusso a 812 Superfast 

  • Použité materiály jsou shodné s tím, co najdete v opravdových Ferrari

Pokud patříte mezi pravidelné čtenáře (nebo se zajímáte o italské sportovní vozy), pak patrně už víte, že Ferrari letos slaví 70. výročí. K připomínce této události už vznikl například model 812 Superfast, který si ale drtivá většina běžných zákazníků koupit nemůže. Relativně dostupnější alternativou by mohla být další novinka, která opět vznikla k oslavě narozenin Ferrari. Tentokrát jde o kancelářskou židli.

Doporučujeme: Nové Ferrari 812 Superfast je nejvýkonnější Ferrari s motorem V12 vpředu

Ferrari se spojilo se společností Poltrona Frau, která dělá extrémně drahý nábytek. Výsledkem je kancelářské křeslo The Cockpit. Tým designérů Ferrari pod vedením Flavia Manzoniho se postaral o elegantní design. Stejný tým stojí za designem modelů LaFerrari Aperta, GTC4Lusso nebo 812 Superfast. Použité materiály mají být shodné s tím, co známe z italských supersportů. Základem je karbonová skořepina a perfektní kůže. Lidé od Poltrona Frau pak obstarali seřizovací mechanismus.

Zájemci si budou moci vybrat ze dvou variant lišících se výškou opěradla. Provedení President dostalo vysoké opěradlo, verze Executive je nižší. Varianta s vysokým opěradlem má na místě hlavové opěrky logo Ferrari, další podpisy Ferrari pak najdete na zadní straně tohoto luxusního křesla a vpředu na jeho sedáku.

Doporučujeme: Tohle auto není ani Ferrari, ani starý Ford. Navíc zatím nejezdí. Přesto stojí 6,4 milionu

Otázkou je cena. Poltrona Frau ve své zprávě částku neuvádí. Můžeme si ovšem být jisti tím, že to nebude levná záležitost. Pravda, tohle „Ferrari“ sice nebude tak drahé jako ta silniční, ale vzhledem k tomu, že Poltrona Frau umí nabídnout i židle za 15 tisíc eur, ani tahle oslava 70. výročí Ferrari nebude pro každého.

Tom (neregistrovaný)
Mně se třeba hodně líbí, ale ta cena je trochu přestřelená, ne? Takové peníze bych nedal ani za sebelepší židli. Před pár měsíci jsem právě sháněl novou židli do kanceláře a nakonec jsem koupil jednu za 15 stovek tady odtud https://www.atan.cz/akce-vyprodeje Musím říct, že za ty peníze je vážně skvělá. Nečekal jsem, že bude tak pohodlná.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?