CF Moto Gladiator X450 – nejprodávanější čtyřkolka ČR a SR za neskutečnou cenu

12.02.2018
přidejte názor
Autor: Redakce

Už nemusíte počítat. Už nemusíte přemýšlet. Udělejte si radost jako tisíce jiných a pořiďte si nejprodávanější čtyřkolku! Od 12.2. 2018 je totiž dostupná úplně pro každého za neskutečnou cenu 114.990,- vč. DPH v plné výbavě! Bestseller Gladiator X450!

Fenomén 4kolkového trhu, který byl při svém vstupu nedostatkovým zbožím. Od svého vstupu v roce 2015 se stal jasným bestsellerem a tuto pozici si stále drží. A teď ho můžete mít za fantastickou cenu 114.990,- vč. DPH. CF Moto Gladiator X450 – váš nový pomocník pro všechny druhy práce a spolehlivý parťák na výlety a expedice. Plná výbava vč. předního i zadního diferenciálu, navijáku, ALU kol či homologovaného tažného zařízení. Prodloužená verze X450-A cena 124.990,- DPH.

Nová generace Gladiatorů v čele s bestsellerem Gladiator X450 nastavuje novou laťku pro pracovní stroje této kategorie a přináší dosud nevídanou kombinaci výkonu, kvality a užitné hodnoty.

S cenou třístovky, výkonem pětistovky a technologií osmistovky se řadí po bok ostatních profesionálních pracovních strojů Gladiator a rázně posílá konkurenční modely na smetiště dějin. Díky nižší hmotnosti, přepracovanému, vysoce odolnému podvozku a zbrusu novému, mimořádně výkonnému motoru s kanadským bezspojkovým plně duálním variátorem CVTECH (Made In Canada) dokázal nový „Glad“ posunout hranice 450-kové třídy až na nejzazší mez! Volitelná výbava posilovače řízení a dalších moderních systémů jen podtrhuje péči, kterou výrobce věnoval konstrukci tohoto modelu.

Cena je platná do odvolání, platná pro ČR i SR. Akce se vztahuje na modely Gladiator X450 a X450-A, homologace EURO 4 - “bílé značky”. EU homologace pro 2 osoby, ŘP. sk. B. 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?