Robin (neregistrovaný)
Vlastním jedničkovou škodu octavii, která je v dnešní době velmi žádaný vůz a rozhodně bych neměnil je to spolehlivé vozítko. Doba jde dopředu a tím i nároky lidí i když já patřím do jiné skupiny mám raději starší vozy:D :)
Rozumberg (neregistrovaný)
Tak západ je někde úplně jinde. Zánovní auta, která nemají kromě věku jedinou chybu se vyprodávají za pakatel a my to tu potom odkupujeme ve velkým. Ale prostě ten systém takový je, budme rádi, že tu není komunismus a že si i čech může dovolit jezdit ve slušným autě po nějakým němčourovi, co si v tom stihl cestou do práce akorát vypít kafíčko. Já na nový auto nemám, tak budu klidně podporovat němce, aby si je kupovali a ty svoje "starý" přeprodávali nám
Luban (neregistrovaný)
Jo výběr ojetých vozů je u nás celkem slušný a jak píše Pepe, kdyby ty auta na trhnu nebyla jezdili by jsme ještě většína co ve feliciích spíš ve fordech nebo ve škodě 105 i když to byli nesmrtelné vozy kde jsou ty časy.
Matylda (neregistrovaný)
Já mám odjakživa problémy s prostorovou orientací, tudíž když se začaly v bazarech objevovat auta se senzorama na parkování, tak jsem hned věděla, že jedno z nich bude moje... Teď ještě čekám, až cenově dosáhnu na auto s parkovací kamerou, nebo tím syystémem, co zaparkuje za mě, to už v autě nebudu mít vůbec žádný stres :)))
Richard (neregistrovaný)
Kdysi mě zaujaly na https://www.hitpraca.pl/ nabídky práce v Polsku, tak jsem tam chvíli pracoval a měl tu čest porovnat český a polský trh. Je pravda, že polský a český zákazník se od sebe diametrálně liší. Poláci nejsou tolik na kvalitu, to se u Čechů teď zlepšuje. Na druhou stranu i Poláci jsou poměrně nároční a občas je dost těžké se s nimi dohodnout. ;-)