Vlákno názorů k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná od Babiz - Hrozné, autor zřejmě má rád populistická prohlášení. Přece...

Babiz (neregistrovaný)
Hrozné, autor zřejmě má rád populistická prohlášení. Přece nikdo nemůže napsat za normálních okolností takový nesmysl. Auto je to poslední v nutnosti výdajů a pokud na něj nemám a nechci zatěžovat životní prostředí, tak nemusím koupit starou popelnici! Bohužel zde nefunguje plnění i zpřísnění emisí, resp. z politických(volebních) důvodů to zatím nikdo neřeší. To proboha není o tom, že zvedneme platy, abychom měli všichni na nová auta! Je vidět, že autobible.cz uveřejní každou hloupost. Opravdu je třeba stále připomínat, že je pouze 30 let po revoluci. Myšlení se mění velmi pomalu.
Ondřej (neregistrovaný)
Možná to pro vás bude nová informace, ale opravdu nemáte patent na univerzální pravdu a jste zcela mimo :) Já například najezdím měsíčně cca 1500km do práce, což znamená nutné a dost prioritní výdaje za dopravu. Jezdíme ve třech, tzn. každý téměř za třetinovou cenu oproti využití veřejných hromadných dopravních prostředků (musel bych dvěma autobusy + vlakem) a časově je to autem cca o hodinu rychlejší za obě cesty dohromady. Auto je tudíž celkem priorita. Navíc píšete, o čem to není, ale měl byste tedy dokončit, o čem to je, hmm? Pokud totiž člověk říká, že něco ne a je to špatně, musí říct i to druhé...jak by to bylo podle něj dobře a můžeme debatovat. Jinak je to hlupák, co se se svými dialogy zbytečně namáhá. Pracuji jako procesní inženýr a s hlupáky se setkávám denně, takže vím, o čem mluvím :)