Vlákno názorů k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná od Martin - Problém není ani tak stáří aut, jako spíše...

Martin (neregistrovaný)
Problém není ani tak stáří aut, jako spíše jejich technický stav. Lidem se prostě nechce dávat u 10 let starého auta několik desítek tisíc za výměnu podvozkových celků, zašlých světel nebo třeba i jen brzdového vedení. Všechny ty věci papírově navyšují cenu aut kolikrát násobkem jejich reálné ceny. A jak se většinou u 10+ let starého auta začne něco sypat, tak to vesele pokračuje.
Vendys (neregistrovaný)
Samozřejmě, když jsou díly totálně předražené. Díly, kde výrobní hodnota za ty leta je pár stovek korun a Vy je tady koupíte za tisícové položky. Proč lidi jezdí s odstraněnými DPF filtry, protože cena nového filtru je mnohdy 60 tisíc korun plus práce ! Autoservisy si seženou díly za třetinu ceny, ale Vám jako zákazníkovi je dají za běžnou cenu na krámě mnohdy o 50-70 procent dráž a z toho mají ty peníze. Vy když si díly přinesete vlastní, nové, originální, tak Vám auto nikdo neopraví ! Vše je jen o PENĚZÍCH !!!!
black (neregistrovaný)
No tak za tretinovou cenu urcite ne to je takova povera v ceskych hospodach max kdyz vemu nakup nejakeho shitoveho dilu a pak to nekdo porovnava s kvalitnim dilem. PAk se lidi taky divi ze servis potrebuje rabat na dilech a nemuze delat za 200,- za hodinu :-) Ted budu stavet servis jen 5 zvedaku a 4 mista k stani + sklad a kancl takze zadne monstrum a budu tam za cca 20 000 000,- takze logicky nemuzu delat za 200,- :-) Mechanik si domu odnese 200-250 za hodinu cisteho( bavim se o sikovnem cloveku ) takze prace pokud budu davat 500,- za hodinu tak s toho jako majitel nemam ani korunu :-) dalsich 200-250 sezere stat tak proto je tech 500,- zmineno A kdyz vezmeme donesene dily tak ty muze pouzivat jen imbecil , protoze zakaznik si v 99% pripadu mysli ze pokud dil odejde tak servis na nej nese zaruku a nebo ze ho zdarma vynda popripade kdyz nebude pasovat tak ze budu mit dalsi 2 dny blokovanou zdviz zadarmo :-) Proto uz donesene dily ne protoze lidi jsou svine a pak akorat pomlouvaji
6k (neregistrovaný)
za 20mega si můžeš postavit dílnu 25x25m a do té se ti určitě nevlezou jenom 4 zvedáky....a až mechanici budou zase mechanici a ne jen prachprostí meniči náhodnýh dílů, kteří nedokáží ani říct dopředu jak dlouho to bude trvat a co to bude stát, tak si lidi nebudou nosit svoje a nebudou nadávat..