Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Ondřej (neregistrovaný)
Možná to pro vás bude nová informace, ale opravdu nemáte patent na univerzální pravdu a jste zcela mimo :) Já například najezdím měsíčně cca 1500km do práce, což znamená nutné a dost prioritní výdaje za dopravu. Jezdíme ve třech, tzn. každý téměř za třetinovou cenu oproti využití veřejných hromadných dopravních prostředků (musel bych dvěma autobusy + vlakem) a časově je to autem cca o hodinu rychlejší za obě cesty dohromady. Auto je tudíž celkem priorita. Navíc píšete, o čem to není, ale měl byste tedy dokončit, o čem to je, hmm? Pokud totiž člověk říká, že něco ne a je to špatně, musí říct i to druhé...jak by to bylo podle něj dobře a můžeme debatovat. Jinak je to hlupák, co se se svými dialogy zbytečně namáhá. Pracuji jako procesní inženýr a s hlupáky se setkávám denně, takže vím, o čem mluvím :)