Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
WAX (neregistrovaný)
U jiných věcí by se říkalo "neplýtváme"...tady se říká "špatní Češi, jsou chudí a nemají na nová auta"... Nevím proč šrotovat něco, když to funguje. 15 let stará auta jsou nyní dost jinde, než třeba v roce 2005 (což tvrdí i autor ostatně)...jestli s tím jezdí rodina jen na víkendový nákup, vyprodukuje CO2 míň, než když se pro ni vyrobí fungl nový vůz... Ale o tom už se napsalo mnoho, racionální diskuze už na toto téma neexistuje. A že neprošla čtvrtina aut?? Vždyť zastavovali vytipované vozy u kterých byl předpoklad, že nejsou v pořádku. Dá se na to dívat i naopak, u vytipovaných aut bylo až 75% v pořádku, i když se policii nezdála od pohledu.