Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Milomír Vognar (neregistrovaný)
Bylo nebylo, opotřebovaná nákladní auta se vrátila zpět do opraven, kde se rozebrala, nepotřebné díly se vyměnily a zákazník si převzal opravená jako nová. Stejné to musí být i s osobními automobily. Jak již bylo řečeno, je to ekonomické a i ekologické. Není hodné dobrého hospodáře po 5 letech vozidlo dát do šrotu, když stačí vyměnit, opravit pár dílů a vozidlo může sloužit dál. Tak je to se vším. Kdo chce nové a má na to, tak prosím. Co se týká té ekologie, prosím nepřehánět. I když tu lidstvo nebude, stejně se jednou všechny ledy rozpustí, tak jak se to již stalo. Sahara byla dříve zelená a dnes ? Nebo mi chce někdo tvrdit, že a to mohli indiáni, kteří kouřili dýmky míru ?