Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Česká republika má pořád téměř nejstarší vozový park v Evropě. Hlavní příčina zůstává stejná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
coolibra (neregistrovaný)
Pane mluvte za sebe. Myslíte , že je lepší koupit nový střep za minimálně 300.000,-Kč, než opravit brzdy za 800,- nebo vyčistit světla za 300,-Kč? Na starších autech se mě nikdy nic závažného nesypalo. Motor jede, světla svítí, houkačka troubí! I auta ve stáří 20 let jsou svou výbavou plně srovnatelné s těmi novými, pokud samozřejmě neprovozujete nějakou mrdku. Pokud nemáte nahrkáno minimálně 2OOOOO km tak se tam nemá co pokazit, nepočítám tlumiče a třeba rezavý výfuk. O cenách za opravy, o kterých mluvíte vy se bude jednat jedině u nějakého Audi Q7, nebo BMW X5. Žijete v čistém bludu ale asi máte problém, my ostatní se můžeme jenom pousmát.