Tomáš (neregistrovaný)
Toto znám z vlastní zkušenosti. Mám jednoho kamaráda, který své auto doslova používá místo odpadkového koše. Já si absolutně nedokážu představit, že bych se ke svému autu takto choval. Já v něm naopak mám rád čisto. Například o interiér se snažím starat co to jde. Taky pořád na svůj věk vypadá velice zachovale. Velkou zásluhu na tom ale má i autokosmetika, kterou si objednávám z https://www.2din.cz/
Aleš (neregistrovaný)
Já teda svoje auto myju každých 14 dní. Jsem trochu extrém, ale nesnesu, aby v něm byl nepořádek a aby bylo špinavé. Koupil jsem si tento mikrovláknový hadřík https://www.plaza.cz/mikrovlaknovy-hadrik-velky/ a myju s ním interiér auta a pak ještě auto z venku. Na kola používám smetáček a takový zvláštní přípravek, aby se ta špína od brzd pořádně umyla.
Samuel (neregistrovaný)
Já teda péči o auto s rezervou neberu. Přistupuju k tomu tak, že když se o něj budu dobře starat, bude mi dobře sloužit a zatím tato má představa funguje. S autem jezdím na pravidelný servis a jednou za měsíc ho myju. Taky by to nešlo bez vůně do auta, kterou jsem si vybral z https://zivotavyziva.cz/vune-do-auta/ . Sednout si do čistého a voňavého auta je prostě radost.