Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Přehledně: Kolik stála auta v Československu na konci 70. let?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Libor (neregistrovaný)
Jediný problém v této vycinkané době je zdravotnictví,které je na pokraji úpadku.K čemu je v garáži auto za 2 mil. kč,když jdete do nemocnice s nějakým problémem,tam Vám řeknou,že jste hypochondr a za 2 měsíce zemřete,jelikož jste měl rozsáhlé nádory.Tady v naší okresní nemocnici se to poslední dobu stává běžně.Člověku řeknou,že mu nic není a do pár měsíců je po smrti.V nemocnici sice máme špičkové přístroje,ale lidi,kteří je obsluhují absolutně nerozumí tomu co jim přístroj ukázal.Tohle vidím jako jediný problém této doby.Vynikající lékaři jsou už na západě a tady zústal jen odpad,který většinou holduje alkoholu a ničemu nerozumí.První bych zrušil armádu,dále příspěvky hnědočechům a tyto ušetřené peníze bych napumpoval do zdravotnictví.Vždyť potkat jediného "normálního" doktora je velký problém.Všichni doktoři jsou většinou trosky zničené alkoholem.Před týdnem nám tady zemřel chirurg(býval machr),zemřel na selhání jater.Poslední roky jen holdoval alkoholu.Týden byl v komatu a potom zemřel.