Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Přehledně: Kolik stála auta v Československu na konci 70. let?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Libor (neregistrovaný)
Není důležité jaký je plat,ale největší ukazatel jsou životní náklady,které jsou oproti minulosti až hrůzostrašné.Taky dřív kdo chtěl tak si koupil nové auto.Nebyl problém našetřit na nové auto.Ojetiny se ani moc nekupovaly.Dnes si nové nekoupí témeř nikdo.Maximálně podnikatelé si koupí nové.Dokonce ani děti,které bydlí u rodičů,pracují a přesto si nové nekoupí,když tak na splátky.Kapitalismus je prostě šílenost,kdy se má pár lidí jako šejkové a 99 % lidí musí obracet každou korunu a přemýšlet co si může dovolit a co ne.Však dluh státu je 2 bil kč a domácnosti rovněž 2 bil kč,Víc asi není třeba vysvětlovat.Tento astronomický dluh hovoří za všechno.V minulém režimu se kupovalo za hotové.Dnes si to téměř nikdo nemůže dovolit.