Časopis Auto motor a sport Classic mění periodicitu

03.10.2017
přidejte názor
Autor: Redakce

Vydavatelství Mladá fronta, divize Motor Media připravily změnu periodicity časopisu Auto motor a sport Classic, z něhož se nyní stává dvouměsíčník. Samostatně prodejný tištěný speciál vychází 3. října 2017.

Časopis AMS Classic, který doposud vycházel jako čtvrtletník, má zdokonalenou grafickou úpravu a redakci rozšířenou o Tomáše Hyana, legendu mezi motoristickými žurnalisty. „Jeho odborné znalosti a zkušenosti s technikou a závodními stroji jsou neocenitelné. Časopis bude nyní k dostání na větším počtu distribučních míst,“ řekl Michal Borský, šéfredaktor Auto motor a sport Classic, vydavatelství Mladá fronta.

Auto motor a sport Classic je exkluzivní magazín určený všem fanouškům motoristické historie. Vychází pod hlavičkou časopisu auto motor a sport a je zaměřený na segment oldtimerů a youngtimerů, který je v Evropě stále populárnější. Ve své obsahové skladbě využívá licenci německého časopisu Motor Klassik, ale většinu časopisu tvoří původní české materiály, vytvořené nejlepšími tuzemskými odborníky na vývoj a výrobu automobilů nebo automobilový sport. Díky tomu se jedná o publikaci na českém trhu ojedinělou co do kvality obsahu, fotografií, zpracování i tisku. Auto motor a sport Classic pojednává o automobilové historii, ale zároveň oslovuje i současné motoristy. Na své si přijdou nejen skuteční automobiloví nadšenci, ale i laická veřejnost.

Časopis má 100 stran, stojí 99,90 Kč a vychází v nákladu 30 tisíc kusů.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?