Názory k článku Je čas na Audi sezonní servis

františek (neregistrovaný)
Já jsem potřeboval na naše Audi také střešní nosič, ale koupil jsem si ho z https://www.filsonstore.cz/ . Má ho odtamtud i kamarád a je s ním spokojený, tak jsem si ho koupil taky. Radši si koupím věc, kterou už někdo má, protože vím, jak je daná věc zpracovaná a jestli je kvalitní.
Tom (neregistrovaný)
Super, pravidelný servis auta je určitě dobré nepodceňovat. Já teda se svým autem do autorizovaného servisu už nejezdím. Mám s ním bohužel docela špatné zkušenosti. Raději s autem jezdim za jedním kamarádem. Ten se teď chystá otevírat vlastní autoservis jako soukromník. Prý by to chtěl stihnout do několika měsíců, tak snad. Teď například hledá firmu, která se mu bude starat o nakládání s odpadem. Zatím to vypadá tak, že to nechá na této: https://ecoservis.eu/sluzby-pro-autoservisy-likvidace-odpadu/
Pavel (neregistrovaný)
Mně se třeba auta, která Audi dělá hrozně líbí, ale sám bych takové auto asi nechtěl. Co mě od toho odrazuje je ten šíleně drahý servis. Jakmile se vám například rozbije převodovka, tak musíte sáhnout pěkně hluboko do kapsy. To ale bohužel platí i u jiných dílů. Pokud bych si tedy dnes kupoval nějakou ojetinu, spíše bych se díval po značkách, u kterých je případný servis levnější.