Bridgestone představuje pneumatiku Coach-AP 001

1 nový názor
Autor: Redakce

Bridgestone představuje první pneumatiku vyvinutou pro specifické požadavky dálkových autobusů Coach-AP 001. Pneumatika Bridgestone Coach-AP 001 je nákladově efektivní volbou pro manažery vozových parků s dálkovými autobusy. Díky vynikajícím hodnocením valivého odporu, vnější hlučnosti a vysoké úrovni provozních vlastností na mokru i v zimních podmínkách maximalizuje komfort bez kompromisů v oblasti bezpečnosti.

Nová generace pneumatik Bridgestone Coach -AP 001 pro dálkové autobusy používá nově vyvinutý dezén s nízkým valivým odporem. Vynikající hodnocení B na informačním štítku EU v kategorii hospodárnosti přispívá ke snižování emisí CO2 i celkových nákladů na provozování vozového parku.

Instituce EU požadují po automobilovém průmyslu také snižování hlučnosti. Konstrukce pneumatiky proto byla patřičně optimalizována. Výsledkem je vynikající hodnota vnější hlučnosti pouhých 69 dB.

Pneumatika COACH-AP 001 se může pochlubit vynikajícími provozními vlastnostmi v jakýchkoli povětrnostních podmínkách. Pneumatice bylo uděleno hodnocení B na informačním štítku EU v oblasti adheze na mokru, zatímco označení 3PMSF (symbol horského štítu a sněhové vločky) a M+S potvrzují její způsobilost k provozu v náročných zimních podmínkách.

Stejně jako všechny pneumatiky pro nákladní vozidla a autobusy z portfolia značky Bridgestone pro rok 2019 budou i všechny verze pneumatiky Coach-AP 001 vyráběny se systémem elektronického značení RFID (Radio-Frequency IDentification), který umožňuje sledovat jejich stav během provozu. Vzhledem k tomu, že se portfolio digitálních řešení Bridgestone pro mobilitu vozových parků – zahrnující nyní Total Tyre Care, FleetPulse a, po akvizici společnosti TomTom Telematics společností Bridgestone, také WebFleet - neustále rozvíjí, znamená implementace systému RFID přidanou hodnotu pro zákazníky, kteří chtějí u svých pneumatik využívat výhody konektivity a předvídavé údržby.

Pneumatika Bridgestone Coach-AP 001 s nejčastěji požadovaným rozměrem 295/80 R 22,5 bude uvedena na trh v říjnu 2019.Bridgestone Coach AP_02

Vašek (neregistrovaný)
Bridgestone dělá nejlepší pneumatiky. Já si je na auto taky kupuju a vždy mi na nich auto skvěle drží, takže nemám důvod kupovat jiný gumy. Jezdím na nich 4 roky a stačí běžná údržba kompresorem a víc se o ně nestarám. Mám udělaný v garáži rozvod vzduchu https://www.kompresory-vzduchotechnika.cz/potrubni-rozvody/ a pneumatiky si dofukuju sám.
  • Našli jste v článku chybu?