Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku BMW trvá na svém: Elektrická platforma není výhodná. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Vít (neregistrovaný)
Elektromobil není pro každého. Musíte ho chtít a hlavně umět využít. Vlastním 4 roky Nissan Leaf 30kWh kapacita baterie, najeto 62.000 km. Pokud odhlédnu od zvláštního asijského designu, nelze tomu autu nic vyčíst. Je prostorné v kabině i v kufru. Řídí se lehce a jezdí skvěle i v zimě. Okamžitě topí. Elektromobil je velmi návykový a ve srovnání se spalovacím motorem moc zábavný, provozně výrazně levnější. Používám ho celý rok. Denně najedu průměrně 100-120km pracovně i soukromě. Nabíjím snadno bez nutnosti navyšovat rezervu příkonu ze sítě. Elektřina je dnes nejdostupnější medium na Zemi. Druhé auto se spalovacím motorem už téměř nepoužívám. Elektromobil je zatím dnes ideální doplněk ke konvečním autům a ještě dlouho bude. Nicméně technologie jdou kupředu. Za několik roků tu budou jiná elektrická auta a bude jich přibývat. Městům a lidem by se mohlo výrazně ulevit.