BMW 6 M Sport Limited Edition: Když máte nedostatek karbonu a modré barvy

1 nový názor
Autor: Redakce
  • M Sport Limited Edition je nová varianta BMW řady 6

  • Vůz vylepší o několik detailů, které ho vizuálně přiblíží k vrcholnému M6

  • Především ale dostanete hodně modré barvy a karbonové doplňky 

  • V prodeji bude toto provedení od dubna 

BMW představilo limitovanou edici pro řadu 6. Bez ohledu na to, zda toužíte po kupé, čtyřdveřovém kupé, nebo kabrioletu, vždy můžete sáhnout po nové verzi M Sport. Ta přidá především modrý lak karoserie a pár dalších detailů. Technika zůstává nezměněna.

Doporučujeme: Designér Jozef Kabaň odchází ze Škody. Povede design BMW

M Sport Limited Edition určená pro všechny karosářské verze řady šest v praxi znamená především metalízu Sonic Speed Blue, dvacetipalcové disky v dvoubarevném provedení vyvedené v designu používaném u vrcholných modelů M a karbonové kryty zpětných zrcátek. To je po stránce vnější karoserie vše.

Interiér je vylepšen o modro-černé kožené čalounění, modré kontrastní švy a karbon, který najdete na palubní desce, na středovém panelu nebo na voliči automatické převodovky. Limitovanou edici vám pak budou každou chvíli připomínat také nápisy „M Sport Limited Edition“ umístěné na prazích.

Doporučujeme: BMW řady 5 Touring je o 100 kg lehčí a v kufru má až 1700 litrů volného místa

Po technické stránce zůstalo vše při starém. Novou limitovanou edici můžete pořídit v kombinaci se zážehovým šestiválcem (235 kW) nebo osmiválcem (330 kW), případně se vznětovým šestiválcem (230 kW). Vždy dostanete osmistupňový automat.

BMW řady 6 s limitovanou edicí M Sport bude dostupné od dubna, tedy za necelý měsíc. Tisková zpráva ale neuvádí, čím přesně bude tato edice limitována.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?