Láda (neregistrovaný)
Tak Varnsdorf prodělává ale pronajímá dál. Tam něco smrdí jak kravská prdel. Jinak pane René, vidím to naprosto stejně jak Vy. Mladým říkám, že my si to ještě užili, ale oni z té jízdy mají naprosté hovno. No a my stres
Michal (neregistrovaný)
Tohle je otřepaná fráze . Německo jde příkladem ! Je to o dálnicích ! Naložil bych všechny ty zatemnence a vozil je do úmoru než to , alespoň 1% pochopí . Bezpečnost je úplně jinde ! Ne o radaru ! Ale o přístupu zdravého rozumu. Proč mají neomezenou rychlost ? Protože každý ma svoji odpovědnost ! Jednoduchý jako facka . Ale tady je temno !
Robert (neregistrovaný)
Ach ty Říčany ... taky mi domů přišel dopis z Říčan. Je tam úsekový radar, který "z důvodu zvýšení bezpečnosti obyvatel obce" měří rychlost ve vybraném úseku. Logické by bylo, kdyby tímto úsekem byla celá obec "od cedule po ceduli". Ale ono ne-e. Měřený úsek začíná v místě, kde není žádná křižovatka/odbočka, z obou stran jsou svodidla a kolem silnice je souvislý porost keřů/stromů. Poté následuje v podstatě už jen konec obce, kde je postupně několik odboček směrem do obytné zástavby, průmyslových objektů a okolních obcí - prostě taková výpadovka. Paradoxně měřený úsek končí ještě před touto "výpadovkou". Takže se vlastně měří 400m dlouhý úsek mezi vedoucí lesem mezi svodidly. Pro toho, kdo tudy jede poprvé, to vypadá jako konec obce. Ano, rychlost jsem porušil a pokutu proto zaplatil. Ale správně by toto úsekové měření měla říčanská radnice označit spíše jako "účelové".
Valene (neregistrovaný)
What a information of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge concerning unexpected feelings.|