kukačka (neregistrovaný)
A co takhle si přečíst silniční zákon a vyhlášku? Jesti máš řidičák tak bys o tom měl přemýšlet jakou blbost jsi vlastně vymyslel. Doporučuji hlavně pasáže odkdy smí mladistvý samostatně na silnici. Nejlepší je chtít něco po ostatních ale sám nevědět nic.
Vladimír (neregistrovaný)
Doufejme, že takový návrh zákona neuspěje. Znamenal by naprostý kolaps dopravy na úzkých silnicích, ve mětech - a speciálně v Praze, kde jsou cyklistické pruhy vyzančené v šíři asi 60 cm mezi chodníkem a tramvajovými kolejemi - by způsobil katastrofu. Majý být tisíce řidičů rukojmím pár stovek militantních cyklistů? Na autech jsme závislí všichni, včetně oněch nekritických cyklistů.
vlada (neregistrovaný)
rikam ze by meli znat vyhlasku a znacky.priklad z dneska. soubezne z uzkou cestou cyklostezka.kde jela cyklistka po ceste....priklad z patku:dva cyklisti pred krizovatkou ve meste.dojizdim je autem,vidim,ze je nestihnu predjet a odbocit aniz bych je "zavrel".tak s autem spomalim na jejich rychlost.(jejich tempo bylo vrazedne-rychlost chuze).tak se tahnu 30 metru za nim ohleduplne.a p... odboci i s pani za sebou doprava bez zvednuti ruky. a takovych pripadu na kole je mraky.
vlada (neregistrovaný)
a to nemluvim o paradnich cyklistech jedoucich po chodniku,kteri bez ohlednuti vleti z chodniku na prechod a ridici delej co umis ,ja si jedu.nebo seskoci s chodniku se sluchatky v usich a ze za nim po ceste jede auto ...tak co. a to me jeden takovy umelec na kole vletel predloni do kufru.stojim cekam az auto predemnou odboci a supho.cyklista mi napali do kufru,ze me nevidel.njn jenze o dva metry vedle,soubezne cyklostezka.
miztli (neregistrovaný)
Vpodstatě se jedná o takový cyklistický rasismus, kdy menšina si usurpuje domnělá práva, která sami nechtějí realizovat svým přičiněním. Co kdyby to mělo takhle být opačně, cyklista nesmí jet na vozovce v případě, když se nebude na dané vozovce o dané šířce moci realizovat jízdní koridor o jimi požadovaných bezpečnostních odstupových rozměrech.
Lukáš (neregistrovaný)
Tak to já jsem na ty točvolanty ještě měkkej... Zatím na kolobce jen kopu, a to fakt nemám 1,5m dlouhou nohu... Tedy pokud naruší můj osobní prostor, tak si můžou spravovat lak, a je mi jedno, jestli je to Trabant nebo RollsRoyce... A kdyby snad náhodou chtěli náhradu škody, tak jsem se prostě protahoval a ten psychopat mi najel do nohy... Oni pak hned poznají, co znamená BEZPEČNÁ vzdálenost, a ani to v tom zákoně nemusí být explicitně napsáno... ;-)
Fanda (neregistrovaný)
Sám jezdím občas na kole, ale tohle je totální hovadina. Normální člověk se cyklistovi vyhne, ale hovado stejně ne. Nedávno když mě předjela dodávka, tak mu zbyl na boku šmouhanec od mého ramena. Ale jel fakt opatrně a pomalu.)