Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Auta začínají hlásit EU svou spotřebu. Novinka má potenciál na zvýšení daní tomu, kdo jezdí rychleji. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Eleanor GT (neregistrovaný)
Buď dobrý.Budoucnost jako v Demolition Man.Všude kamery,předpisy -pokud si budeš chtít vytřít prdel pořádně budeš muset odříkat sprostá slova,aby vylezl papír s pokutou. Jinak 3 mušličky na hajzlíku.Přesně tak.Zlatý komunisti.Když si se do nich nenavážel mohl si žít svobodně a POZOR nepotřeboval jsem jezdit na západ.Zavřené hranice mě nevadili.Naopak dnes mě vadím ty otevřené.Mohl si v garáži leštit stodvácu a jed neomezeně kam si chtěl. A pokud si překročil rychlost tak tě zastavil esembák a dal ti na místě pokutu.Dnes tě vyfotí kdejaký zmršený radar a ani o tom nevíš.A nedej bože když se to nedozvíš.Exekuce na majetek,větší pokut,Body sračky.buzerace,státní šikana.BRAVO sameťáci.