Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Auta začínají hlásit EU svou spotřebu. Novinka má potenciál na zvýšení daní tomu, kdo jezdí rychleji. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Roman (neregistrovaný)
Tady o žádnou ekologii nejde! To je přece naprosto každému jasné. Ekologicky čisté CNG je podporováno tak,že bude každým rokem zdražovat o 2,5 kč. Ano,Brusel nařídil zdražit,ale max. o 2,5 kč tak mohl stát zdražit o 0,5 kč a mohl splnit nařízení Bruselu. Tak vybere stát na zvýšené dani z CNG úžasných 200 mil. kč za rok a to se vyplatí! Další provoz LPG je znevýhodněn zákazu vjezdu do podzemních garáží(elektrické auto,které nejde uhasit tam může),plynová nádrž se přes sliby,že postačí otlakování a dalších 10 let se bude používat opět neuskutečnili,emise nusím dělat 2x což je totální nesmysl,pokud auto projde na benzín a LPG úplně v klidu,každý rok revize plynu za 300 kš,dokonce je i dražší STK kvůli kontrole plynové nádrže,kterou nikdo na STK nekontroluje,protože je kontrolována na každoročních povinných revizích plynového zařízení.Znovu říkám,tady nikomu o ekologii nejde.Pouze z lidí vytáhnout prachy!Až bude pohon LPG a CNG zdarma dálniční známku,potom uvěřím,že někoho zajímá ekologie.