Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Auta začínají hlásit EU svou spotřebu. Novinka má potenciál na zvýšení daní tomu, kdo jezdí rychleji. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Libor (neregistrovaný)
Omyl... Stále je dostatek času na to říci "a Dost...!!!" Tohle je pouze důsledek nekontrolovatelné nadvýroby aut... Je na čase změnit kompletní fungování ekonomiky na celém světě. Není možné, aby 8miliard lidí bylo závislých na tom, jestli se vyrobí dostatek aut. A jakmile je pokles o 0,3%, tak začíná krize...!!! Je potřeba udělat celosvětově zákon na ukončení využívání levné pracovní síly. A to po celém světě. Prostě a jednoduše, chceš vyrábět pod německou firmou... Ok. Ale vyráběj si to v německu a to i s jejich platy. Pak by se teprve dalo jednat o konkurenceschopnosti....!!! Pak by se teprve narovnalo prostředí... A né, že Americká, německá a spousty dalších obrovských firem využijí pouze levnou sílu a obrovský zisk se kumuluje a daní uplně jinde.. Je potřeba začít s ekonomikou jinak ...a to uplně... Pak se teprve ukáže, jaký národ si zaslouží svoji pílí a pracovitostí postavení ve světě...! Tohle je naprostá hamba všem politikům, kteří dovolují okrádání svého lidi "pouhou firmou"...!